Директорові українського телеканалу встромили ножа в серце
Категорія
Події
Дата публікації

Директорові українського телеканалу встромили ножа в серце

Директорові українського телеканалу встромили ножа в серце

У п'ятницю, 28 квітня, начальник полтавського телеканалу «Лтава» Євген Лопушинський був доставлений в Полтавську районну поліклініку з 2-ма ножовими пораненнями в область серця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Полтавській області.
"Близько 11:00 в поліцію надійшло повідомлення про госпіталізацію керівника обласної державної телерадіокомпанії з тілесним ушкодженням. За попередньою інформацією, 32-річний чоловік отримав ножове поранення за місцем проживання. Про травмування журналіста повідомили родичі. Потерпілого госпіталізували в хірургічне відділення. Прокуратура і слідчі поліції встановлюють обставини події. За попередньою інформацією, стан здоров'я чоловіка стабільний", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).
Раніше повідомляється, що в четвер, 28 квітня, у Львові зіткнулися маршрутка і вантажівка, в результаті чого постраждали три людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?