Дискваліфікація МанСіті з кубків УЄФА - суд ухвалив неочікуване рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дискваліфікація МанСіті з кубків УЄФА - суд ухвалив неочікуване рішення

Дискваліфікація МанСіті з кубків УЄФА - суд ухвалив неочікуване рішення
Джерело:  online.ua

Суд звинуватив британський клуб "Манчестер Сіті" у порушенні фінансового фейр-плею та збирався дискваліфікувати його з участі у європейських турнірах. Напередодні спортивний арбітражний суд у Лозанні все ж таки обійняв сторону "містян". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт команди.

Згідно з попереднім вердиктом, "МанСіті" на два роки відсторонювали від єврокубків. Також на нього накладали штраф у 30 мільйонів євро. Британці відповіли на це апеляцією.

Арбітраж підтримав контратаку клубу проти лютневого вердикту, який стверджував, Що "містяни" проводили фіктивні спонсорські контракти. Суд залишив чинним лише штраф, але змінив його — до 10 мільйонів.

Нагадаємо, наразі "Манчестер Сіті" завоював 2-гу позицію в Англійській прем'єр-лізі. Сезон 2020/21 футболісти під тренерством Хосепа Гвардіоли почнуть у європейських турнірах вже з групового етапу Ліги чемпіонів.

Закордонні медіа звернули увагу на публікацію фото в Instagram Манеля Естіарте — тренера клубу з фізичної підготовки. Той оприлюднив світлину, на якій Гвардіола разом з іншими представниками тренерського штабу позують на фоні телевізора, що транслює судове засідання. Тренер підкріпив фото підписом "Так", але пізніше видалив публікацію.

Нагадаємо, через поширення коронаівірусу COVID-19 футбольні турніри різного рівня виявилися паралізованими. Наразі їх дограють з відставанням.

Як повідомляв ONLINE.UA, матчі Ліги чемпіонів після вимушеної перерви продовжаться у серпні цього року. У п’ятницю, 10 липня, УЄФА провела жеребкування поміж командами. Організатори найпрестижнішого клубного турніру Європи визначали матчі 1/4 та 1/2 фіналу. Деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?