Діти низької якості від безробітних - у команді Зеленського виступили зі скандальною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Діти низької якості від безробітних - у команді Зеленського виступили зі скандальною заявою

Діти низької якості від безробітних - у команді Зеленського виступили зі скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Народна обраниця від політичної сили "Слуга народу" та очільниця Комітету Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова шокувала доволі дивною заявою - вона почала стверджувати, що у родинах, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти "дуже низької якості". Варто звернути увагу на те, що у Раді Федерації профспілок уже вимагають відставки Третьякової з посади очільниці комітету. Зазначається, що у відкритому листі до глави ВРУ Дмитра Разумкова організація вимагає відкликати з посади голови комітету Третьякову за її "антисоціальну та антигуманну позицію". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Постійної комісії Ради Федерації профспілок з питань рівності прав жінок і чоловіків.

Варто зазначити, що комісію розлютило відео, на якому Третьякова роздумує про те, чи доцільно виплачувати безробітним соціальну допомогу. Народна обраниця почала стверджувати, що в сім'ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти "дуже низької якості".

"Коли надаємо гроші, які використовуються сім'єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати йому рівні права, освіту, а щоб отримати матеріальну допомогу, то отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості", – заявила Третьякова.

За її словами, це призводить до того, що у майбутньому такі діти "теж сідають на державні гроші". Депутатка також нагадала, що Британія та Сінгапур застосовують жорсткі заходи для боротьби з безробітними.

"Велика Британія дуже жорстока до тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований", - каже Третьякова.

Окрім того, вона зазначила, що схожа ситуація була й у Сінгапурі. За словами нардепки, такими садистськими методами влади інших держав "викорчовували в нації елементи, які не є захисниками і годувальниками".

Як повідомляв ONLINE.UA, гендиректор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто здивував українських громадян неочікуваним попередженням щодо Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?