Діти з автоматами: опубліковано відео пропагандистської свята бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Діти з автоматами: опубліковано відео пропагандистської свята бойовиків ДНР

Діти з автоматами: опубліковано відео пропагандистської свята бойовиків ДНР
Джерело:  YouTube

У мережі з'явилося відео зі святом, яке влаштували  бойовики в окупованому Донецьку  з приводу річниці одного зі своїх підрозділів, і не погребували використовувати дітей для пропаганди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
На ролику, названому «2 річниця підрозділи ППО армії ДНР», крім чоловіків у камуфляжі, з незмінними червоними прапорами і церемоніальними шашками, зі сцени виступають і діти.


Так, дівчинка віком близько 10 років, одягнена у футболку камуфляжного забарвлення, марширує перед кількома десятками бойовиків.
За кілька хвилин до неї приєднується друга дівчинка, і разом вони починають виконувати перероблену пісню про те, що «міцніше виросте солдат».
Пізніше до них виходить хлопчик, віком близько 5-6 років, одягнений в тільняшку десантника і з муляжем автомата в руках.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у мережі було опубліковане шокуюче відео з Росії, де 10-річна дівчинка запитує у майбутнього президента США - "навіщо ви хочете завоювати весь світ і нашу країну".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?