Дитяче Євробачення 2018: яке місце зайняла Україна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дитяче Євробачення 2018: яке місце зайняла Україна

Дитяче Євробачення 2018: яке місце зайняла Україна
Джерело:  online.ua

У Мінську відбувся фінал Дитячого Євробачення-2018, переможницей якого стала дівчинка з Польщі Роксана Венгель, яка виконала пісню "Anyone I Want To Be". Україна зайняла в конкурсі четверте місце, повідомляє ONLINE.UА.

У 2018 році Україна на конкурсі "Дитяче Євробачення" представляла Дарина Красновецька. У фіналі вона виступала першою з піснею "Say Love", якій підкорила мережу і членів журі - вони назвали її виступ "неймовірним".

Слід зазначити, що друге і третє місце на "Дитячому Євробаченні 2018" посіли представники Франції і Австралії. Росіянка на конкурсі зайняла рекордно низьке 10-е місце.

Організатори Дитячого Євробачення повідомили, що в 2018 році в конкурсі брала участь рекордна кількість учасників - за перемогу боролися 20 юних талантів з різних країн.

Українка Дарина Красновецька у фіналі Дитячого Євробачення-2018 (відео):

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що ізраїльська співачка Нетта Барзілай, яка є переможницею Євробачення-2018, знімає в Україні свій новий кліп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?