Дитяче Євробачення: у Дії стартувало голосування за переможця Нацвідбору
Категорія
Культура
Дата публікації

Дитяче Євробачення: у Дії стартувало голосування за переможця Нацвідбору

Дитяче Євробачення: у Дії стартувало голосування за переможця Нацвідбору
Джерело:  online.ua

У Дії стартувало голосування за переможця Нацвідбору Дитячого Євробачення 2023. 1 жовтня о 18.00 у етері телеканалу Суспільне Культура відбудеться фінал національного відбору.

Джерело: Суспільне Культура

Стартувало голосування за переможця Нацвідбору Дитячого Євробачення 2023

У неділю, 1 жовтня, о 18:00 в ефірі телеканалу "Суспільне Культура" відбудеться фінал національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023", під час якого оберуть представника України на 21-му пісенному конкурсі в Ніцці.
Суспільне Мовлення транслюватиме фінал відбору:

  • на телеканалі Суспільне Культура;

  • сайті Суспільне Культура;

  • на сайті junior.eurovision.ua;

  • на сторінці у Facebook та YouTube-каналі "Євробачення Україна".

Як і в попередні роки, переможця фіналу відбору визначать за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Глядацьке онлайн-голосування проходитиме у два етапи відповідно до практики міжнародного пісенного конкурсу: за два дні до фіналу національного відбору та під час трансляції.

Порядок виступів учасників фіналу національного відбору визначило жеребкування:

  • POLINA BABIY — Universe.

  • Анастасія Димид — "Квітка".

  • Анастасія Бєлібова — "Сильна".

  • Денис Грищук — Dance.

  • Гурт 3ʼbeauties — Power of Love.

Журі фіналу національного відбору на "Дитяче Євробачення" цьогоріч обирали у мобільному застосунку "Дія". Впродовж тижня свій голос встигли віддати понад 630 тисяч українців.

За результатами опитування, членами журі стали:

  • Ігор Кондратюк (28,16 %);

  • Jerry Heil (24,93 %);

  • alyona alyona (20,91 %).

Фінал національного відбору проведуть незмінний коментатор і ведучий "Євробачення" в Україні Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу "Євробачення Україна" — Анна Тульєва.

Дитяче Євробачення-2023: що відомо

Національний відбір на "Дитяче Євробачення-2023" проходить під гаслом "Мрій сміливо!". Музичною продюсеркою нацвідбору стала співачка й авторка пісень Світлана Тарабарова.

Цьогоріч Суспільне спростило умови участі у відборі, щоб зробити його доступнішим для юних виконавців: наявність авторської пісні не була обовʼязковою умовою участі.

21-й Дитячий пісенний конкурс "Євробачення", участь у якому візьмуть представники 16 країн-конкурсантів, пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться у неділю, 26 листопада, в Палаці Нікайя у Ніцці.

Минулого року представниця України Злата Дзюнька посіла 9-те місце на "Дитячому Євробаченні-2022" в Єревані з піснею "Незламна". Україна бере участь у конкурсі з 2006 року, відтоді один раз перемагала (Анастасія Петрик з піснею "Небо" у 2012 році) та двічі посідала друге місце (у 2008 та 2013 роках).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?