Дитяче фото Дорна і SunSay стало картинкою до спільної пісні: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дитяче фото Дорна і SunSay стало картинкою до спільної пісні: з'явилося аудіо

Дитяче фото Дорна і SunSay стало картинкою до спільної пісні: з'явилося аудіо
Джерело:  soundcloud.com

Український  співак Іван Дорн  записав спільну пісню з лідером гурту SunSay Андрієм Запорожцем під назвою "Время-мираж".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на лейбл Івана Дорна Masterskaya.


Композиція увійде в новий альбом SunSay "Выше головы", реліз якого відбудеться 25 листопада.


Іван Дорн склав другий куплет і записав вокал для пісні "Время-мираж".


За словами Андрія Запорожця, співпраця з Дорном проходило на відстані,  адже останні кілька місяців той перебував в США.


"Пісня "Время-мираж" зріла не один рік. Ваня відреагував швидко і прикрасив пісню своїм неповторним вокалом. Пояснювати нічого не довелося, хоч ми і робили все на відстані. Хвиля нам знайома давно, але ідея приспіву прийшла до мене в останній момент, і все стало на свої місця", - розповів Андрій.


"Він мені прислав пісню. Куплет і приспів. І каже: "От у тебе до 15 числа час, якщо встигнеш, то ти в справі". І я захотів бути в справі, тому що трек крутий", - прокоментував Іван Дорн.


Відзначимо, що дитяче фото Івана та Андрія стало картинкою до пісні "Время-мираж".


Нагадаємо, свій новий проект Дорн офіційно представить в січні, але робота там вже кипить.  У листопаді команда представила першого артиста Masterskaya - Constantine (Костянтина Дмитрієва).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?