Дівчина схудла на 57 кг через весілля - вражаючі фото
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Дівчина схудла на 57 кг через весілля - вражаючі фото

Дівчина схудла на 57 кг через весілля - вражаючі фото
Джерело:  online.ua

Жителька британського міста Лоссімут Даніель Річмонд схудла на 57 кілограмів - вона не хотіла бути найважчою подружкою нареченої на весіллі батька. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Зазначається, що 2 роки тому дівчина важила 133 кілограми, носила мішкуватий одяг і соромилася свого тіла. Жінка працювала в місцевих барах, вживаючи напівфабрикати, солодощі, смажену картоплю і солодку газовану воду.

"У якийсь момент у Річмонд з'явилися болі в грудях. Лікарі сказали, що проблема криється в зайвій вазі і порадили їй схуднути. В цей же час її запросили в якості подружки нареченої на весілля батька.

Британка записалася на програму для тих, що худнуть. Вона змінила свій раціон і почала бігати по п'ять кілометрів двічі в тиждень", - сказано в повідомленні.

До весілля Річмонд схудла на 57 кілограмів, що відзначили всі присутні на весіллі. А її брат навіть розплакався від гордості за сестру.

Раніше ONLINE.UA писав про чотири методи, які  допоможуть швидко та ефективно позбутися кількох зайвих кілограмів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?