Дівчина скандального нардепа зробила гучну заяву про поїздки до Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Дівчина скандального нардепа зробила гучну заяву про поїздки до Росії

Дівчина скандального нардепа зробила гучну заяву про поїздки до Росії
Джерело:  NV

Дівчина народного депутата Сергія Лещенка, діджей Анастасія Топольська, яка шокувала заявою про відмову вести радіо-шоу з україномовною музикою

, заявила, що не перестане їздити в Москву з виступами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Новое время

.


"Я скасувала виступ там (в Москві - ред.) у вересні після скандалу з квартирою, щоб не підливати масла у вогонь. Але я все одно буду туди їздити. Ви ж не відмовитеся їздити в Росію, якщо у вас мама в Москві живе? Ось і для мене це як поїхати зустрітися з людьми, з якими я давно дружу і працюю", - сказала діджей.


За її словами, вона виступає лише в андерграундному клубі Москви ARMA 17, а не дає концерти по всій Росії.


"ARMA 17 були першими, хто дав мені шанс, хто відкрив переді мною двері, хто в мене повірив. Це дуже особиста історія. Це не концерти по Росії. Я не виступаю більше ніде. Тільки в цьому місці. І аудиторія там теж не політизована, дуже інтелігентна, художники, артисти різні. Ці люди мене підтримували, навіть коли у нас була Революція. Я приїжджала туди і відчувала від них підтримку, розуміння. Їм самим було соромно за те, що робить Росія. Путіна вони самі не особливо-то підтримують", - сказала Топольська.


"Але українському народу, його фейсбучній частині в усякому разі, цього не поясниш. Навіть якщо я буду говорити про це кожен день, вони все одно не почують", - додала дівчина Лещенка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Анастасія Топольска висловилася про українську мову

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?