Дівчина заснула і залишилася одна в темному літаку
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Дівчина заснула і залишилася одна в темному літаку

Дівчина заснула і залишилася одна в темному літаку
Джерело:  online.ua

Незвичний випадок стався кілька днів тому у Канаді. Молода дівчина вирішила заснути під час короткого перельоту на літаку місцевої авіакомпанії Air Canada між Квебеком та Торонто. В результаті вона прокинулася одна в темному закритому літаку. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Independent, її ніхто не розбудив.

За словами дівчини, вона заснула на півшляху до Торонто. Увесь політ займав 90 хвилин. Після приземлення, коли всі пасажири залишали літак, дівчину чомусь ніхто не помітив. Врешті літак був припаркований разом з нею.

«Я прокинулася близько опівночі (через кілька годин після приземлення) на своєму сидінні, у холоді та в непроглядній темряві», - розповідає пасажирка.

Спочатку вона спробувала подзвонити подрузі, але телефон розрядився. Перелякана дівчина хотіла поставити його на зарядку, але в літаку не було електроенергії. Потім вона зізналася, що для неї це виглядало як справжній кошмар.

Нарешті дівчина знайшла на борту ліхтарик і змогла відкрити двері літака. Щоправда, це не вирішило проблему, оскільки трапу не було, а стрибати з висоти другого поверху було вкрай небезпечно. Тому канадійка сіла у дверях, звісивши ноги з літака, та стала подавати сигнали ліхтариком. Їх помітив вантажник, який перевозить багаж. Чоловік також був в шоці від того, що пасажирку забули в літаку.

Зараз дівчина розповідає, що через ці події вона почала страждати на нічні кошмари. У авіакомпанії Air Canada, яка відповідала за переліт, прокоментували, що її спеціалісти займаються розслідуванням інциденту.

Нагадаємо, що не так давно міжнародні експерти назвали найкращі і найгірші авіакомпанії та аеропорти світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?