"Дівчинка виросла": донька Джонні Деппа знялася у відвертій фотосесії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Дівчинка виросла": донька Джонні Деппа знялася у відвертій фотосесії

"Дівчинка виросла": донька Джонні Деппа знялася у відвертій фотосесії
Джерело:  online.ua

Відома акторка і модель Лілі-Роуз Депп, яка є дочкою актора Джонні Деппа, знялася оголеною для глянцевого видання V Magazine. Номер вийде в продаж у листопаді. Про це повідомляється на сайті видання, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що крім обкладинки для глянцю, дівчина також взяла участь у спільній фотосесії з Памелою Андерсон. Цей випуск також буде включати в себе інтерв'ю 19-річної моделі із зіркою саги "Сутінки" Крістін Стюарт.

Незважаючи на свій юний вік, Лілі-Роуз вже встигла знятися в кількох проектах, серед яких - "Танцівниця", "Планетарій", "Щелепи лося"," Бивень" та інші.

Фанати зірки не перестають порівнювати її з батьком.

"Ви з татком дуже схожі; неймовірно красива - вся в батька; мене зводить з розуму твій погляд: ого-ого, дівчинка вже виросла; як на мене, на маму вона схожа більше, ніж на батька; напевно, непросто живеться, коли твій батько секс-символ, проте і ти не відстаєш; чекаю цей випуск з нетерпінням; красива дитина красивих батьків - все логічно", - пишуть шанувальники в коментарях до знімку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення  з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?