"Диверсія" українців на параді ДНР: з'явилися нові фото і подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

"Диверсія" українців на параді ДНР: з'явилися нові фото і подробиці

"Диверсія" українців на параді ДНР: з'явилися нові фото і подробиці

Брат Мустафи Найєма Масі Найєм розповів подробиці того, як  на День Перемоги аеророзвідка Фонду "Сестри Перемоги" прорвала інформаційну блокаду, скинувши проукраїнські листівки під час параду в окупованому Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог нардепа Мустафи Найєма на  Українській правді.
"Цей виліт підвів підсумок багатомісячної підготовки та тренування цілої команди. Самі борти були технічно доопрацьовані під контейнерне перевезення та точне скидання вантажу... Заздалегідь пропрацювали кілька маршрутів польоту і кілька відправних точок. Проведена величезна погоджувальна робота в обстановці найсуворішої таємності. Розроблено макет і надруковані тисячі листівок проукраїнського патріотичного змісту. Залишився ще один невеликий крок. Дочекатися 10:00 9 травня і скинути їх над центром Донецька, під час проведення фейкового рядженого брязкання зброєю російських окупантів.
"Точка скидання" - один з прорахованих і встановлених заздалегідь маршрутних пунктів польоту. У ній наша птиця повинна знизитися і поширити над площею перед Оперним театром кілька тисяч листівок патріотичного змісту", - розповів Масі Найєм, який на даний момент мобілізований і служить командиром взводу 122-го батальйону 81-ї десантно-штурмової бригади.
Він також повідомив, що безпілотник з листівками безперешкодно пройшов над самим Донецьким аеропортом, пролетів над Донбас-ареною, пройшов на висоті 400-500 м над центральними вулицями міста.
"Захарченко і його нукери здивовано піднімають голову. Звук мотора нашого безпілотника, який пройшов прямо над ними на гранично низькій висоті, виробляє ефект бомби, що розірвалася. Він заглушає собою рев і брязкіт російських танків і САУ", - повідомив брат нардепа.
Раніше повідомлялося, що  в окупованому Донецьку на параді, який влаштували бойовики так званої ДНР 9 травня, помітили представників вимираючого народу.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?