Диверсія в Балаклії не остання: волонтер яскраво пояснив причини
Категорія
Події
Дата публікації

Диверсія в Балаклії не остання: волонтер яскраво пояснив причини

Диверсія в Балаклії не остання: волонтер яскраво пояснив причини
Джерело:  online.ua

Відомий український волонтер Роман Донік висловився про можливі причини диверсії на найбільшому складі боєприпасів України в Балаклії Харківської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Доніка.
"З приводу Балаклеї. У нас три роки війна. Справжня війна. Це не просто десь там, далеко, якісь окопи, які до нас не мають ніякого відношення. Це війна, яка кожен день може прийти в будь-який з наших будинків. Матіос заявив, що швидше за все диверсія. По всій видимості так і є. Одна з версій - ПТУР (до 4 км прицільна дальність). Це не перша і не остання спроба. Спроби будуть ще і їх буде багато. Це війна", - написав волонтер.

Читайте також: Дивер сія під Харковом: з'явилися нові відео і фото, мережа кипить
На думку волонтера, диверсію міг зробити будь-хто.
"Війна - це не тільки стріляє піхотинець. Це військова логістика, це БК, це склади, це диверсії. Так було завжди. І так буде завжди. Чому не почистили, чому не змогли охороняти, чому взагалі допустили? Ось так. Це війна. І не обов'язково це ДРГ. І не обов'язково прийшли з боку вороги. Це може бути хто завгодно. Тому що ми зараз воюємо з віроломним і підлим сусідом, який знищує нашу націю понад 500 років. Тому що сусід, ні на хвилину, не залишав плани на наше знищення. Тому що у тисяч українців кредити в російських банках. Тому що тисячі військових, так чи інакше, зав'язані або були зав'язані на сусіді. Тому що, на всіх рівнях, у нас є десятки сплячих агентів і кротів. Вони просто чекають своєї години. Вони можуть ніколи не включитися, а можуть включитися завтра. Це теж частина війни і через це потрібно пройти", - написав Донік.
Користувачі соцмережі теж прокоментували інцидент.





Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 23 березня невідомі зробили диверсію, влаштувавши пожежу на майданчиках зберігання озброєння в найбільшому в Україні складі боєприпасів у Балаклеї в Харківській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?