Дивні зізнання Ківи стали хітом соцмереж: з'явилися фото і жарти
Категорія
Україна
Дата публікації

Дивні зізнання Ківи стали хітом соцмереж: з'явилися фото і жарти

Дивні зізнання Ківи стали хітом соцмереж: з'явилися фото і жарти
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах бурхливо обговорюють заяви  Іллі Ківи, колишнього глави департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції, який став головою Всеукраїнської федерації доміно.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


В інтерв'ю « СТРАНА.UA » Ківа заявив про те, що став главою Федерації доміно з метою увійти в оточення президента Росії Володимира Путіна.


«У якийсь момент я сів перед комп'ютером і зрозумів, що у мене немає ні даху, ні грошей, а є величезна кількість ворогів і супротивників, які активізувалися тоді, коли у мене підігнулася нога», - сказав Ківа.


«Ми розробляли спецоперацію по впровадженню і наближенню патріотичних українських сил в найближче оточення Путіна», - продовжив Ківа.


За словами Ківи, пошук у комп'ютера видав йому прізвище Бориса Борзова - приятеля міністра оборони РФ Сергія Шойгу та президента федерації доміно Росії.


«Все відбулося блискавично. Я зняв трубку і подзвонив по загальним міським телефонам Федерації доміно РФ. Я представився: президент Всеукраїнської федерації доміно в Україні», - продовжив Ківа.


За його словами, до того федерації як такої в Україні не існувало, а в доміно Ківа грати толком і не вміє.



Helgi: Боюся уявити, в якому статусі він збирався виходити з оточення.


Ger: Судячи з усього, боротьба з наркотрафіком була занадто тісною.


Prizrak Opery: Змушений визнати, - у нього вийшло.


Fox: Я став главою федерації доміно вже після четвертої хапкі.


«Ух ти яка многоходовочка ...», - іронізує в Facebook журналіст Сергій Костеж.




«Шарій потім теж так скаже», - жартує журналіст Михайло Ганницький.


Vitaliy Deynega: Не знаю, якого він забивав козла, і боюся подумати, який косяк))


Володимир Коваль: Однак, добрий вечір.


Як повідомляв ONLINE.UA,  скандальний екс-глава департаменту протидії наркозлочинності Нацполіціі України Ілля Ківа оприлюднив в мережі спільне фото з мером Одеси Геннадієм Трухановим,  що викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?