"Диво-жінка" Галь Гадот зіграє відому голлівудську зірку в новому фільмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Диво-жінка" Галь Гадот зіграє відому голлівудську зірку в новому фільмі

"Диво-жінка" Галь Гадот зіграє відому голлівудську зірку в новому фільмі
Джерело:  online.ua

Ізраїльська акторка Галь Гадот ("Диво-жінка") у новому серіалі Showtime зіграє винахідницю і голлівудську діву першої половини минулого століття Хеді Ламарр, передає ONLINE.UA з посиланням на Justjared.

Відомо, що на даний момент зірка веде переговори про укладення контракту з керівництвом американського телеканалу.

Зазначимо, що Хеді Ламарр народилася в Австрії в 1914 році. Вона була однією з найпопулярніших і затребуваних голлівудських актрис і зіграла в таких картинах як "Галасливе місто", "Самсон і Даліла", "Леді в тропіках" і "Приходь зі мною жити".

"Крім краси і акторського таланту, Хеді Ламарр мала неймовірний інтелект – вона стала винахідницею декількох технологій зв'язку, які допомогли у Другій світовій війні почати союзникам блокувати радіокеровані торпеди, а в наші дні – користуватися мобільним зв'язком і Wi-Fi", - пише видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, ізраїльська акторка, зірка фільмів "Форсаж" і "Бетмен проти Супермена", а також зірка картини "Чудо-жінка"Галь Гадот вдруге стала мамою. Акторка народила дочку, яку назвала Майєю. Батьком малятка і чоловіком Галь є ізраїльський бізнесмен Ярон Версан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?