DJBuro greets Module: у Києві відбудеться унікальна музична подія
Категорія
Культура
Дата публікації

DJBuro greets Module: у Києві відбудеться унікальна музична подія

DJBuro greets Module: у Києві відбудеться унікальна музична подія
Джерело:  online.ua

7 грудня до Києва завітають учасники однієї з найбільш ініціативних арт-груп Центральної України, що влаштувалися в стінах клубу Module. Протягом трьох років існування тут не тільки приймали художників, музикантів та інших діячів сучасних форм мистецтва, а й давали можливість розвивати та створювати свої оригінальні проекти, повідомляє ONLINE.UA.

Повноформатний шоу-кейс прибуде до Києва в "Палац Культури Куренівка", резиденцію українського ком'юніті Burning Man. Основна ідея – познайомити з найпотужнішою музичною лабораторією Центральної України, яка за три роки існування стала стійкою платформою для реалізації творчого потенціалу молодих і талановитих людей.

Зараз спільними зусиллями музикантів, волонтерів та відвідувачів, крок за кроком, день за днем простір для реалізації творчого потенціалу кожного небайдужого до правильної електронної музики стає все більш пристосованим, готовим до прийняття та втілення сміливих і самодостатніх ідей. За роки існування Module відбулось понад 500 заходів, стіни якого зустріли понад 600 творчих одиниць з різних куточків Землі.

Саме завдяки клубу Модуль зміцніла база і будинок знакових для андеграунд-сцени України груп і артистів, серед яких учасники лайн-апу в Києві: DZ'OB, Monotonne, I, iteration, а також секретний гість, якого організатори оголосять за кілька днів до події. Arseniy, Funky Roger, Deniraw, і Kasyan представлять діджейську ідею клубу.

Сторона, що приймає у Києві - проактивне творче об'єднання DJBuro, неодноразово відвідували Module. Резиденти бюро Vlad Fisun, Masha Efy і Sivash вирішили організувати візит у відповідь.

Читачі сайту ONLINE.UA мають унікальну можливість — виграти два квитки на музичну подію. З деталями розіграшу можна ознайомитись на Facebook-сторінці сайту.

Не прогавте шанс потрапити на одну з найяскравіших подій грудня!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?