Для кидка на Москву: Рада прийняла рішення щодо збройних сил інших країн, в Росії напружилися
Категорія
Події
Дата публікації

Для кидка на Москву: Рада прийняла рішення щодо збройних сил інших країн, в Росії напружилися

Для кидка на Москву: Рада прийняла рішення щодо збройних сил інших країн, в Росії напружилися
Джерело:  online.ua

Верховна Рада дозволила допуск іноземних військ в Україну для участі у спільних навчаннях з українськими військовими; соцмережі вибухнули коментарями за і проти цього рішення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт парламенту.
Законопроект про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі в багатонаціональних навчаннях, який був поданий президентом Петром Порошенком за №5636, підтримали 236 депутатів з 329, зареєстрованих в залі.
Зокрема, Рада дозволила допуск іноземних військових на українсько-американські навчання "Сі Бриз-2017" і "Репід Трайдент-2017". Крім того, дозволено допуск військових з США та інших країн НАТО і країн-учасниць програми "Партнерство заради миру" (до трьох тисяч військовослужбовців з озброєнням і військовою технікою, до шести літаків і вертольотів) строком до 365 днів в січні-грудні 2017 року рамках багатонаціональних навчань з підготовки підрозділів збройних сил.

Читайте також: Якщо війська Путіна зараз атакують НАТО, їх просто розстріляють - військовий експерт з РФ
Відзначимо, що протистояння з НАТО є однією з головних тез російської пропаганди, а одним з обгрунтувань анексії Криму було небажання бачити там міфічні бази НАТО.
Однак думки соціальних мереж з цього рішення Ради розділилися: фанати путінської політики стурбовані, в той час як українські користувачі вітають дії парламенту.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах посміялися над заявою депутата Держдуми Росії, який назвав свою "версію" кращого президента для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?