Для прозрівання росіян потрібно кілька хвиль паніки у росії – Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Для прозрівання росіян потрібно кілька хвиль паніки у росії – Свідомі про несвідоме

Для прозрівання росіян потрібно кілька хвиль паніки у росії – Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Чому потрібно, щоб по росії прокотилася паніка для прозрівання росіян, обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Що потрібно для прозрівання росіян

Професор нейропсихології Богдан Ткач розповів з позиції нейропсихології, як управляти панікою.

Це дуже важливий момент у збройній боротьбі і будь-якій. Є така історія. Йде чума в місто. І зустрічає чоловіка. Чоловік питає: «Куди ти йдеш? І що ти будеш робити?». Вона каже: «Я зайду в місто і заберу 100 людей». Через деякий час проходить чума, зустрічає того ж чоловіка і він їй каже: «Ти ж казала, що візьмеш 100 людей, а взяла 1000 людей». А чума відповідає: «Я взяла 100 людей, а 900 померли від паніки».

Ткач відзначає, що паніка це дуже сильний інструмент.

Якщо путін зникне, чи відбудеться якась революція, чи зміна влади, все одно ті нейронні мережі, які вибудовувалися десятиліттями, є міцними. І ще 20 днів вони будуть впливати на людей. Вони все одно будуть жити в старій моделі, навіть, якщо країна змінилася. І цю панічну атаку потрібно закріплювати. Тобто, щоб найменша асоціація з Україною, з борщем, варениками, тризубом, викликала паніку. І тоді вони сюди навіть не будуть голову повертати, не те, що нападати. Це з позиції нейропсихології.

За словами Ткача, саме тому потрібно, щоб ця паніка прокотилася кількома хвилями через територію росії.

На переконання професора, тоді росіяни прозріють і почнуть виходити зі сну пропаганди, в який росія занурена.

І вони до нас ставляться як не до живих речей. У них немає до нас співчуття. А от коли паніка "протрусить" їх мозок, це шокотерапія, от тоді вони отверезіють і почнуть дивитися на світ більш раціональніше, а не зверхніше.

Доктор психології Василь Мосійчук зазначив, що потрібен 21 день паніки для росіян, щоб закріпити цю каскадно-гормональну систему на століття.

Шива в Індії з тризубом все погане руйнує. І одна з таких речей у нас – тризуб, це було віками закладено. Шива ж не руйнує щастя, любов. У них Шива стоїть на кордоні між злом і добром. Якась містика! У нас тризуб. І ми стоїмо на кордоні зла й добра, бо він не пускає на територію добра зла. Думаю, такі кордони з Шивою треба відвести за Владивосток. Тому що треба зробити так, щоб при слові «хохол» вони боялися, — переконаний доктор психології.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

Читайте також: В українцях закладено зробити перезапуск росії, — професор нейропсихології Богдан Ткач

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?