Для російських серіалів в Україні знайшли несподівану заміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Для російських серіалів в Україні знайшли несподівану заміну

Для російських серіалів в Україні знайшли несподівану заміну
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Керівник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко розповів про намір запровадити трансляцію південнокорейського телебачення замість заблокованих російських телеканалів.
Про це він заявив в ході медіафоруму Kiev Media Week, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"За останні два роки через російську агресію ми заблокували роботу 77 російських супутникових телеканалів. Замість цього з'явилося 34 нові супутникові українські телеканали. Цього нам не вистачає, тому ми хочемо, щоб з'явилися корейські", - сказав Артеменко.
За його словами, Південна Корея, - одна зі світових лідерів у виробництві телевізійних форматів, і українці будуть вдячні, якщо корейські канали замінять російські.
Нагадаємо, раніше Нацрада з питань телебачення і радіомовлення заборонила трансляцію дев'яти російських телеканалів і дозволила показ американського еротичного телеканалу.
Як повідомляв ONLINE.UA, жителі Донбасу, що живуть на лінії зіткнення, продовжують дивитися телеканали бойовиків ДНР і росТБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?