Для всіх меломанів: Барак Обама опублікував плей-лист улюблених пісень
Категорія
Світ
Дата публікації

Для всіх меломанів: Барак Обама опублікував плей-лист улюблених пісень

Для всіх меломанів: Барак Обама опублікував плей-лист улюблених пісень
Джерело:  online.ua

Екс-президент Сполучених Штатів Барак Обама опублікував плейлист улюблених пісень, які слухав разом з дружиною цього літа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter політика.

"З наближенням кінця літа вирішив навести приклад того, що ми з Мішель слухали - трохи нового, трохи старого, трохи швидкого і повільного. Сподіваюся, ви отримаєте задоволення", - зазначив він у своєму повідомленні.

Усього Обама опублікував 44 треки, серед яких є Дрейк, Стіві Вандер, Jay-Z і Lizzo.

Що цікаво, першою в списку відтворення Обами зазначається пісня "Too Good" від Drake і Rihanna, що вийшла в 2016 році. Тираж синглу перевищив 0,6 млн копій, за що він отримав платиновий статус, а журнал Billboard включив його в список найкращих синглів США 2016 року.

"Чудовий смак; цей список для всіх меломанів; класно, що ви слухаєте це разом з дружиною", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA,  американський лідер Дональд Трамп стверджує, що його попередник Барак Обама "буквально здав" український півострів Крим президенту РФ Володимиру Путіну.  Голова Білого дому додав,  що це одна з проблем, яка перейшла йому у спадок і яку він активно намагається вирішити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?