Дмитро Лазуткін у новому проекті "Література. ONLINE.UA"
Категорія
Культура
Дата публікації

Дмитро Лазуткін у новому проекті "Література. ONLINE.UA"

Дмитро Лазуткін у новому проекті "Література. ONLINE.UA"
Джерело:  online.ua

4 квітня о 20:00 на порталі ONLINE.UA стартує новий проект - «Література. ONLINE.UA». Відтепер щовівторка у нашій студії відбуватимуться онлайн-зустрічі з українськими письменниками, які транслюватимуться на порталі, на Youtube-каналі, на нашій сторінці у Facebook.
Відкриває цей літературний марафон поет Дмитро Лазуткін.
Дмитро Лазуткін народився 1978 року в Києві. Отримав освіту інженера-металурга та журналіста. Автор поетичних книг: «Дахи» (Київ, Гопак, 2003), «Солодощі для плазунів» (Київ, Факт, 2005), «Паприка грез» (Москва, НЛО, 2006), «Набиті травою священні корови» (К. Смолоскип, 2006), «Бензин» (К., Факт, 2008), «Добрі пісні про поганих дівчат» (Meridian Czernowitz, К-Подільський, 2012), «Колядки і вальси»(Крок, Тернопіль, 2014). Лауреат літературних премій «Смолоскип», «Гранослов», «Культреванш», «Літературний Олімп»,«Русская премия», "Благовіст". Учасник багатьох міжнародних літературних фестивалів.



Чемпіон України зі слему, переможець слемів видавництва «Смолоскип» і фестивалю «Березневі коти». На міжнародному фестивалі «Порядок слів» у Мінську здобув титул Короля поетів.
Працював спортивним оглядачем на Олімпійських іграх у Пекіні, Лондоні і Ванкувері, ведучим програм «У світі єдиноборств», «Про Регбі», «Чоловічий клуб» на Першому національному телеканалі. Коментує бокс на телеканалі «Інтер». Володар чорного поясу з кемпо (1-ий дан). Майстер спорту з ушу-саньда. Переможець Кубка Європи з елітних боїв (розділ «фулл-контакт»), чемпіон України з козацького двобою, бронзовий призер Кубка світу з кікбоксінгу та кікджитсу. Автор текстів пісень гурту "Козак систем" ("Шабля", "Сни", "Реквієм", "Живи і люби", "Така спокуслива"), лібретто ораторії "Небесний щедрик" та рок-опери "Got to be free".
Регулярно дивіться онлайн-ефіри на порталі ONLINE.UA

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?