Дно пробито — українці жорстко розкритикували новий кліп Наді Дорофєєвої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дно пробито — українці жорстко розкритикували новий кліп Наді Дорофєєвої

Дно пробито — українці жорстко розкритикували новий кліп Наді Дорофєєвої
Джерело:  online.ua

Талановита українська співачка і колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, відома зараз як DOROFEEVA, зняла свій перший сольний кліп на пісню Gorit, який викликав неоднозначну реакцію українців. Справа в тому, що прем'єра кліпу відбулася перед річницею Революції Гідності, а в ньому показані кадри, зняті на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві, на якій Надя влаштувала спекотні танці. Шанувальники жорстко розкритикували зірку, яка, на думку користувачів мережі "пробила дно, влаштувавши танці на крові". Українці розцінили це як зневагу до загиблих під час Майдану, плакати з іменами яких вивішують на пішохідному мосту на вулиці Інститутській. При цьому здебільшого шанувальників співачки сподобалася її нова робота. Це і підтверджує кількість переглядів і лайків, які користувачі мережі залишили під відео, передає ONLINE.UA.

У відеокліпі Надя танцює на тлі банера зі своїм ім'ям, який розтягнули на пішохідному мосту на вулиці Інститутський, де в 2013-2014 роках розгорталися трагічні події Майдану. Цей момент і обурив укранцев. Проте відео набрало більше 1,5 млн переглядів в соцмережі, а багато артистів привітали Дорофєєву з першою сольною піснею. Високо оцінили перший кліп Дорофеєвої Джамала, Оля Полякова, Віра Брежнєва, Даша Астаф'єва, Євген Кот та інші зірки.

"Кращою локації для кліпу ніж на Інстітуській де Небесну сотню вбили в Києві немає ?! Дно повне ...; «gorit» над Алеєю героїв небесної сотні? Серйозно?!; Наскільки треба бути цинічною, щоб випустити таке до дня річниці Революції Гідності ; Танці на крові! на цьому мосту людей вбивали !!; Я шість років ходити по Інститутській не могла, таке було враження як по мертвим йдеш. А тут нічого, вже танцюють, де Небесна Сотня полягла; Досі моторошно від тих подій ... без сліз і не згадаю ..., а деяким плювати; Ганьба! Дно пробито. Соромно за тебе ", - критикують українці Надю Дорофєєву за її новий кліп.

Знайшлися в армії шанувальників Наді і ті, хто рішуче встав на захист співачки. Вони вважають, що нічого поганого в кліпі Дорофеєвої немає. Сама співачка поки не прокоментувала скандал.

"Боже люди ви з глузду з'їхали чи що? Чи не прирівнювати ніколи шоу-бізнес до політики. Що тут такого я особисто не розумію!; Судячи з ваших коментарів ви думаєте що вона спеціально зняла там кліп? Ну це дуже смішно, правда! там просто красива локація; Заспокойтеся, вам більше нічим зайнятися? Займіться краще своєю самоосвітою і сім'єю! ", - захищають шанувальники Дорофєєву.

Нагадаємо, що гурт "Время и Стекло" оголосив, що припиняє своє існування на початку березня 2020 року. Надя Дорофєєва та Позитив провели прощальний тур, а потім почали сольну кар'єру. Кліп Дорофєєвої, який викликав бурхливу реакцію в українців, став дебютним в її сольній кар'єрі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Надя Дорофєєва розсмішила фанатів новими фото. Разом з чоловіком Володимиром Дантесом красуня влаштувала заняття йоги, чим неабияк потішила фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?