ДНР заявили, що готові до «економічного співробітництва» з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

ДНР заявили, що готові до «економічного співробітництва» з Україною

ДНР заявили, що готові до «економічного співробітництва» з Україною
Джерело:  РІА Новини

Бойовики готові до «економічного співробітництва», але за низки умов. Про це заявив глава ДНР Олександр Захарченко, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на РИА Новости.
Як стверджує Захарченко, наразі "єдина точка економічного дотику" України і ДНР - це вугілля, яке Донецьк продає, "щоб їх люди похилого віку, інваліди та інші незахищені верстви населення не замерзли".
Також Захарченко перерахував "вимоги" терористів, за яких так зване економічне співробітництво могло б бути можливо, серед них - "державна незалежність" ДНР: "Ми готові співпрацювати з Україною, в тому числі і в сфері економіки. Але тільки як незалежна держава, на рівні рівноправних партнерських відносин. А це можливо тільки після виконання Україною всіх пунктів Мінських угод, переформатування всього політичного устрою України, встановлення надійного миру. Поки, враховуючи внутрішньополітичну ситуацію в Україні, це неможливо".
"Сьогодні ми пов'язуємо перспективи економічного розвитку "ДНР" в основному з Російською Федерацією", - сказав ватажок бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?