До 19 тис гривень: яким родинам в Україні виплатять матеріальну допомогу
Категорія
Україна
Дата публікації

До 19 тис гривень: яким родинам в Україні виплатять матеріальну допомогу

До 19 тис гривень: яким родинам в Україні виплатять матеріальну допомогу
Джерело:  online.ua

В українській столиці з нагоди Дня знань планують виплатити матеріальну допомогу батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, прийомним батькам і патронатним вихователям. За попередніми даними, сума виплат складе від 7 до 19 тисяч гривень. 

Джерело: Офіційний портал Києва

Відомо, яким родинам у Києві виплатять матеріальну допомогу

За словами заступниці очільника КМДА Марини Хонди, ідентичні виплати здійснюють вже 2 рік поспіль. Вона звернула увагу на те, що це один з багатьох механізмів підтримки та популяризації сімейних форм виховання.

"На сьогодні в місті працює 31 дитячий будинок сімейного типу, 30 прийомних родин та 3 патронатні сім'ї. А понад 90% дітей-сиріт та осіб із їх числа влаштовано до сімейних форм виховання. Такі виплати напередодні Дня знань є чудовою підтримкою для підготовки дітей до навчального року", – наголосила представниця КМДА.

Вона також звернула увагу на те, що виплати відбуваються коштом міської цільової програми "Турбота. Назустріч киянам".

Хто яку допомогу отримає: 

Допомогу у розмірі 7 тисяч гривень отримають прийомні батькі, які виховують від 1 до 3 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з-поміж дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

"14 тисяч гривень виплатять патронатним вихователям, які виховують від 1 до 3 дітей, залишених без батьківського піклування, дітей-сиріт та/або дітей, позбавлених батьківського піклування; батькам-вихователям, прийомним батькам, які виховують від 4 до 6 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з-поміж дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування", - йдеться в повідомленні.

Також вказано, що допомогу у розмірі 19 тисяч гривень отримають батьки-вихователі, які виховують 7 та більше дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з-поміж дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?