До біса адвокатів Путіна: Порошенко поскаржився на українських політиків
Категорія
Політика
Дата публікації

До біса адвокатів Путіна: Порошенко поскаржився на українських політиків

До біса адвокатів Путіна: Порошенко поскаржився на українських політиків
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявляє, що частина української політичної еліти "грає на руку Кремлю" в інформаційній війні, яку Росія веде проти України останні чотири роки.

Про це він сказав у виступі на міжнародному волонтерсько-ветеранському форумі в середу в Києві, передає ONLINE.UA.

Глава держави зазначив, що сучасна війна ведеться не лише на лінії фронту. Порошенко додав, що Кремль нав’язує Україні інформаційну війну, яка має на меті поневолити розум українців.

За словами президента, деякі політики, "засліплені внутрішньою боротьбою, бездумно, а інколи свідомо тиражують заяложені й небезпечні штампи російської пропаганди".

"Закликаю вас включитися в інформаційну війну… Коли з хворої голови на здорову валить Путін, це ще можна зрозуміти. Але мене як президента шокує інше: як же до біса у нього адвокатів в українському політикумі! Вони намагаються зняти з нього відповідальність за війну і перекласти на Україну", – заявив Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава Петро Порошенко готовий помилувати 11 росіян, які засуджені в Україні за вчинення тяжких злочинів, щоб обміняти їх на українських бранців Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?