До Донецька масово прибувають техніка та військові з боку Росії
Категорія
Події
Дата публікації

До Донецька масово прибувають техніка та військові з боку Росії

До Донецька масово прибувають техніка та військові з боку Росії
Джерело:  online.ua

За останні дні в Донецьк з боку Росії почала масово прибувати військова техніка і найманці.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів Андрій Римарук, у минулому - учасник війни на Донбасі, а зараз - волонтер Фонду "Повернись живим", який нещодавно повернувся з Авдіївки.
"Я намагаюся періодично спілкуватися з жителями Донецька. І вони кажуть, що за останні три дні побачити там якусь важку техніку - простіше простого. Її там бачать регулярно", - підкреслив волонтер.

Читайте також: Сил и АТО зайняли найважливішу позицію під Донецьком
"Місцеві жителі бачать активне пересування важкої гусеничної техніки, бачать, як з боку східного кордону постійно прибувають військовослужбовці, постійно прибувають військова техніка і боєкомплект", - додав Римарук.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Сили АТО взяли контроль над найважливішою трасою, трупи бойовиків десятками звозять в морги - очевидець про бої в Авдіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?