До Києва прибуває гостя від Обами, стала відома мета візиту
Категорія
Україна
Дата публікації

До Києва прибуває гостя від Обами, стала відома мета візиту

Держдеп США
До Києва прибуває гостя від Обами, стала відома мета візиту

У понеділок, 25 квітня, урядовець президента США Барака Обами, помічник Державного секретаря США Вікторія Нуланд прибуває до Києва для зустрічі з представниками українського уряду та громадянського суспільства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Державного департаменту США.
"25 квітня помічник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд відправиться з міста Ганновер (Німеччина) до Києва (Україна), щоб зустрітися з високопоставленими українськими чиновниками, лідерами політичних партій, депутатського корпусу, а також представниками громадянського суспільства", - написали в прес-службі Держдепу.
Відомо, що на зустрічі Нуланд обговорюватиме імплементацію Мінських домовленостей і реформи.
"Вона обговорить ряд двосторонніх і регіональних питань, в тому числі пріоритетні напрямки реформ та імплементації Мінських угод", - йдеться в повідомленні Держдепу.
Згідно з повідомленням прес-секретаря глави уряду Дмитра Столярчука, у прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана завтра призначена зустріч з Вікторією Нуланд.
Як повідомляв ONLINE.UA. для ефективного проведення реформ в Україні екс-глава Міністерства внутрішніх справ Польщі  Єжи Міллер і екс-депутат польського Сейму Мирослав Чех стали стратегічними радниками з підтримки реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?