До Києва приїде зірка "Гри престолів" - перші подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

До Києва приїде зірка "Гри престолів" - перші подробиці

До Києва приїде зірка "Гри престолів" - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британо-американський актор Річард Брейк став запрошеним гостем Kyiv Comic Con. Про це повідомляють організатори розважального фестивалю на офіційній сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що захід триватиме з 1 до 2 червня 2019 року. Організатори запевнили, що всі прихильники серіалу "Гра престолів" матимуть змогу поспілкуватись з голлівудською зіркою, сфотографуватись та взяти автограф.

"На Kyiv Comic Con ви зможете поспілкуватися з Річардом, а також отримати автограф і фотографію на пам'ять. Автограф і фотосесії відбудуться 1 червня, а відкрита зустріч на головній сцені – 2 червня, в неділю. Остаточний розклад з'явиться в травні", - кажуть представники Kyiv Comic Con.

Варто зазначити, що в мережі вже розпочали продаж квитків. Вартість вхідного квитка становить 350 (за 1 день) та 550 гривень. А от участь в автограф- та фотосесії з Річардом Брейком додатково обійдеться кіноманам у 250 гривень.

Нагадаємо, "Гра престолів" - американський телесеріал у жанрі фентезі, створений за мотивами циклу романів «Пісня льоду й полум’я» письменника Джорджа Мартіна. Дата прем’єри в США — 17 квітня 2011 року. Вже вийшло 7 сезонів. Нещодавно стало відомо про завершення зйомок 8-го сезону саги.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  уважні фанати популярного серіалу "Гра престолів" помітили спойлер  на тілі зірки саги — британської акторки Софі Тернер. Зазначається, що Тернер зробила собі нове татуювання. Користувачі мережі вважають, що малюнок може бути спойлером до телевізійного шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?