До Києва приїхав знаменитий російський письменник: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

До Києва приїхав знаменитий російський письменник: з'явилося фото

До Києва приїхав знаменитий російський письменник: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

До Києва приїхав російський письменник Григорій Чхартішвілі (Борис Акунін), відомий негативним ставленням до політики президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook телеведучого Євгена Кисельова, який опублікував відповідну фотографію.
«Рідкісний гість в моїй програмі - знаменитий письменник Борис Акунін / Григорій Чхартішвілі. Григорій Шалвович не любить давати інтерв'ю, але мені, колишньому однокурснику, з яким ми колись навчалися в Інституті країн Азії та Африки при МДУ (він - на японському відділенні, я - на іранському), зробив виняток», - написав Кисельов.
«Розповів багато цікавого: і про нові книги, які у нього вийдуть ось-ось, і про новий телесеріалі за його книжками про Ераста Фандоріна, який, дасть Бог, скоро знімуть у Великобританії, і про те, чи оживить він Фандоріна, як Конан -Дойль змушений був оживити загиблого Шерлока Холмса, зі смертю якого не бажали змиритися читачі, і про те, що його привело до Києва», - додав Кисельов.



Як повідомляв ONLINE.UA, Акунін раніше заявив, що жорстка вертикаль влади в нинішній Росії під керівництвом президента Володимира Путіна може стати причиною розвалу країни, оскільки часи, коли життя величезної країни регулювалося в столиці, пішли в минуле.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?