До Києва їде ще один російський фанат Путіна: соцмережі обурені
Категорія
Події
Дата публікації

До Києва їде ще один російський фанат Путіна: соцмережі обурені

До Києва їде ще один російський фанат Путіна: соцмережі обурені
Джерело:  online.ua

В Україні з обуренням сприйняли запланований візит до Києва відомого російського стоматолога Олександра Бабурова, який підтримує окупацію Криму РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешка.
Читайте також: Оф іційно: СБУ прийняла рішення щодо російської учасниці Євробачення
"Крім російських музикантів і акторів, в Україну зачастили і інші діячі, такі як стоматологи. Взагалі в Україні ми готові прийняти лише одного стоматолога - Олександра Януковича, а от іншим в'їзд в Україну повинен бути заборонений", - написав Олешко.
"Так в червні до Києва зібрався приїхати власник стоматологічної клініки, мільйонер Олександр Бабуров. У Києві Олександр повинен провести майстер-клас, квитки на який досягають 500 доларів. Хоча він підтримував окупацію України...", - додав блогер.


Блогер надав скріншоти публікацій и коментарів Бабурова в соцмережах.



У соцмережах бурхливо обговорюють публікацію блогера.
Наталія Козир: Це жарт? В Раші супер стоматологи? Майстер клас нашим дають? Зауважте, не японець, не американець, не німець, не єврей, а руцький! І куди він їде? До нас! І йому ще хтось готовий платити? А між іншим, знаю, що багато іноземців, в тому числі і російські їдуть до нас лікувати зуби, робити протезування. Чула відгуки - якість та ж, що і в Америці, а ціна смішна! Там зуби вставити, шо машину хорошу купити. Тобто навіть не лякає ціна за переліт і проживання, за час операцій.





Як повідомляв ONLINE.UA, соціальні мережі розгнівали фото співробітників українського МВС і ДСНС, які підтримують контакти зі зрадниками з Криму і висловлюють надію на те, що виявляться на службі в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?