"До мами їй далеко": фанати жорстко розкритикували доньку Мадонни
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"До мами їй далеко": фанати жорстко розкритикували доньку Мадонни

"До мами їй далеко": фанати жорстко розкритикували доньку Мадонни
Джерело:  online.ua

22-річна дочка знаменитої співачки Мадонни Лурдес Леон, яка у 2016 вирішила займатися моделінгом, стала обличчям рекламного кампейну бренду Miu Miu. Нові фото опублікував бренд на своїй сторінці в Instagram, проте не всім прихильникам вони сподобалися, передає ONLINE.UA.

Стилістом зйомки виступила Кеті Гранд, а фотографом – Девід Сімс. На нових світлинах Лурдес позує в джинсовому жакеті і блискучій спідниці. На іншій світлині стилісти зробили яскравий акцент на червоних туфлям, які приміряла дівчина. Зауважимо, що цікавою деталлю образу став тонкий шовковий обруч з бантом на голові дочки Мадонни.

Фанати зауважили, що сама Мадонна виглядає набагато краще, ніж її донька.

"Зовнішність у неї не яскрава, цілком стандартна; якби не зіркова мама, дівчинка нічого б не досягла;моделінг - це не її; як на мене, виглядає доволі вишукано; якісь незрозумілі фото; до мами їй ще далеко; як ви любите все критикувати - на себе подивіться; - пишуть користувачі мережі в коментарях до світлин.

Мадонна — американська співачка, танцівниця, кіноактриса, продюсер, режисер, активістка добродійних та правозахисних організацій. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.Користується настільки широкою популярністю, що її називають «Королевою поп-музики».Багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гінесса. Її вважають найбагатшою співачкою в світовому шоу-бізнесі.

Мадонна — це її справжнє ім’я, а не псевдонім, як багато хто вважає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше знаменита американська співачка Мадонна поділилася з шанувальниками сімейним фото в повному складі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?