До неї багато питань: Савченко нарвалася на неприємності в ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

До неї багато питань: Савченко нарвалася на неприємності в ПАРЄ

До неї багато питань: Савченко нарвалася на неприємності в ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Народний депутат, член української делегації в ПАРЄ Леонід Ємець заявив, що в організації не залишилася непоміченою позиція нардепа Надії Савченко щодо конфлікту на Донбасі, на наступному тижні Верховна Рада вирішить, чи варто їй залишатися членом ПАРЄ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ємця.
"Позиція нашої колеги Савченко не залишилася непоміченою. Питань багато", - написав політик.
При цьому один з коментаторів в соцмережі запитав у Ємця, чи можна зробити так, щоб Савченко не входила в українську делегацію ПАРЄ, на що депутат відповів: "Це буде вирішувати парламент на наступному тижні".

Читайте також: Савченко вирішила, що Захарченко і Плотницький - не терористи: опубліковано відео
Нагадаємо, що раніше Савченко їздила в Мінськ, де зустрічалася з ватажками ДНР і ЛНР Захарченком та Плотницьким
Також він написав, що 13 грудня на юридичному комітеті ПАРЄ абсолютно більшістю голосів було затверджено створення підкомітету з питань боротьби з тероризмом.
"Формально юридично наше АТО теж в сфері роботи цього підкомітету. Тому для нас дуже важливо мати там свого представника", - зазначив Ємець.
Як повідомляв ONLINE.UA, в останні кілька днів Савченко зробила ряд скандальних заяв, що стосуються конфлікту на Донбасі: зокрема, вона заявила, що не проти відкриття "прес-центру" бойовиків на підконтрольних Україні територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?