"До стінки не ставив": в НАБУ і САП нарешті розповіли про зустріч із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

"До стінки не ставив": в НАБУ і САП нарешті розповіли про зустріч із Зеленським

"До стінки не ставив": в НАБУ і САП нарешті розповіли про зустріч із Зеленським
Джерело:  interfax.com.ua

Очільник САП Назар Холодницький стверджує, що ЗМІ перекрутили інформацію щодо результатів зустрічі президента Володимира Зеленського з антикорупційними органами. За його словами, гарант їм жодних строків стосовно доведення ефективності їхньої роботи, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Ніякі дедлайни ні президент, ні будь-хто інший не може нам ставити. Тобто, до стінки нас президент не ставив, дедлайни не виставляв. Була розмова про те, що у всіх нас є три місяці, щоб показати зміни в державі", – пояснив очільник САП.

Чиновник зазначив, що український лідер не передавав ні йому, ні Ситнику жодних "списків, кого садити". А начебто навпаки підтримав незалежність антикорупційних відомств та сказав, якщо з його команди хтось стане підозрюваним, то президентського захисту від Зеленського не дочекаються.

За словами Холодницького, гарант запропонував керівникам НАБУ і САП стати частиною позитивних змін в країні.

"Вважаю, що це нормально. Щонайменше, його пропозицію в такому вигляді я приймаю і абсолютно підтримую", – наголосив очільник САП.

Нагадаємо, що 31 травня Зеленський зустрівся з главою НАБУ Артемом Ситником та його колегою із САП Назаром Холодницьким , щоб обговорити пропозиції щодо підвищення ефективності роботи органів.

Як повідомляв  ONLINE.UA, президент Чечні Рамзан Кадиров каже, що розчарувався в українському лідерові Володимирі Зеленському після його інавгураційної промови у Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?