До тебе летить "чорний лебідь": Путіна попередили з Києва
Категорія
Світ
Дата публікації

До тебе летить "чорний лебідь": Путіна попередили з Києва

До тебе летить "чорний лебідь": Путіна попередили з Києва
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович разом з російським бізнесменом  Євгеном Чичваркіним, який розповідав, як збирається змінювати владу в Росії, пригрозили президенту РФ Володимиру Путіну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Слави Рабиновича.
"21 квітня 2016 року, Київ, Будинок Вчителя. У Євгена Чичваркіна і у мене є спільна заява. Для Путіна. Путін! До тебе летить Чорний Лебідь. А можливо, кілька. А швидше за все, ціла, бл**ть, зграя" , - написав Слава Рабинович.
Відомо, що "Чорним лебедем" називається теорія важкопрогнозованих і рідкісних подій, які мають значні наслідки. Подія типу "Чорний лебідь" несподівано для експерта, викликає значні наслідки і в ретроспективі, має раціоналістичне пояснення, як якщо б подія була очікуваною.
Автор теорії, Нассім Ніколас Талеб, вважає, що практично всі значущі наукові відкриття, історичні та політичні події, досягнення мистецтва і культури - це Чорні лебеді
У коментарях користувачі соцмережі привітали Рабиновича і Чичваркіна з приїздом до Києва, а також побажали їм успіхів:
Наф Чик:"Скоріше б!"
Наталя Болякова:"Успіхів вам!"
Злата Шевченко:"Умнички! Борітеся і поборете!"
Ігор Пачковський:"З приїздом!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  Євген Чичваркін назвав режим Володимира Путіна владою мерців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?