До України не пустили відому російську рок-групу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

До України не пустили відому російську рок-групу

До України не пустили відому російську рок-групу
Джерело:  online.ua

Відомій російській рок-групі «Ундервуд»  заборонили в'їзд до України  і не дозволили відзначити у Києві 20-річчя створення гурту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву представника Держприкордонслужби.

За даними відомства, у аеропорту "Бориспіль" були затримані деякі члени рок-групи, яких не впустили до України. У той же час, чиновник не повідомив, про яких саме музикантів йде мова.

Зазначимо, що у складі «Ундервуда» п'ять чоловік, двоє з них, Володимир Ткаченко та Максим Кучеренко, — солісти.


Пізніше спікер Держприкордонслужби Олег Слободян у коментарі телеканалу "112 Україна"  пояснив, що з проханням не пускати музикантів через кордон звернулися правоохоронні органи.

"Мова йде не про затримання, а про непропуск даних громадян через державний кордон. Вони дійсно вчора направлялися на в'їзд до України. Прикордонники виконали доручення правоохоронних органів, в результаті громадяни не були пропущені через державний кордон", — заявив він.


Також Солободян додав: "Ми не можемо розголошувати обставини доручення правоохоронців. Ми виконали свою місію у рамках компетенції та виконали дане доручення".

Як стало відомо, 13 березня гурт збирався відзначити 20-річчя створення у київському "Докер Пабі".



Коллектив був створений 1995 року у Симферополі. Активну діяльніст гурт почав після переїзду до Москви у 2000 році.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ видворила з України в.о. генерального консула Росії в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?