До України приїде один з найстрашніших для фанатів "руського міра" людей
Категорія
Політика
Дата публікації

До України приїде один з найстрашніших для фанатів "руського міра" людей

До України приїде один з найстрашніших для фанатів "руського міра" людей
Джерело:  ТАРС

В Україну з офіційним візитом збирається прибути Ештон Картер, голова оборонного відомства США —  Пентагона, який раніше жорстко пройшовся по російським пілотам через інцидент у Балтиці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Як відомо, раніше Картер вже зустрічався з головою українського Міноборони – Степаном Полтораком, і має намір розвивати співпрацю з Україною.

"Їхній міністр оборони (Степан Полторак - Ред.) дуже хороший професіонал. Я багато працюю з ним, зустрічав кілька разів у Європі і сподіваюся поїхати туди", — зазначив голова Пентагону.

Водночас конкретних дат візиту він не назвав.

За словами Картера, США "підштовхують також своїх європейських союзників до того, аби вони робили більше в цьому плані".

"Думаю, що й ми, і Європа, надовго збережемо партнерство з Україною в галузі безпеки", — сказав американський міністр.

Варто зазначити, що саме Пентагон є однією з головних «страшилок» проросійської пропаганди, яка зробила із нього «головну загрозу» Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кандидат у президенти США  Дональд Трамп попередив Росію, що американці «рано чи пізно» будуть змушені збивати російські літаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?