Доба в АТО: бойовики здійснили 70 обстрілів, загинув боєць ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: бойовики здійснили 70 обстрілів, загинув боєць ЗСУ

Доба в АТО: бойовики здійснили 70 обстрілів, загинув боєць ЗСУ
Джерело:  online.ua

За минулу добу бойовики 70 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових, внаслідок чого один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.
Так, на Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів противник накривав позиції поруч Верхньоторецького. З мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бив по опорних пунктах поблизу Авдіївки. Також бойовики обстрілювали військових поблизу Троїцького, Новгородського, в районі Кам’янки, неподалік Зайцевого, Миронівського та Луганського.
На Приморському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів ворог накривав вогнем морських піхотинців поблизу Павлополя та Широкиного.

"По морських піхотинцях в районі Водяного гатив з озброєння танку, мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З мінометів калібру 120-мм обстрілював оборонців Лебединського та Новотроїцького, а по захисниках Мар`їнки бив з 82 мм мінометів, озброєння БМП, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, обстрілювали військовослужбовців під Чермаликом та Гнутовим, поблизу Старогнатівки, поруч Гранітного та Богданівки. В районі Павлополя активізувались ворожі снайпери.

Читайте також: В штабі спростували заяви бойовиків ДНР щодо обстрілу ЗСУ окупованого Безіменного
На Луганському напрямку бойовики гатили з мінометів по позиціях поблизу Новотошківки, по опорних пунктах неподалік Кримського. Оборонців Новоолександрівки обстрілювали з зенітної установки ЗУ-23-2 та кулеметів великих калібрів, а по захисниках Новозванівки били з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З автоматичних гранатометів противник відкривав вогонь у бік наших позицій поруч Валуйського, а зі стрілецької зброї поруч Станиці Луганської.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18 годину 9 травня бойовики відкривали вогонь по позиціям ЗСУ 32 рази, в результаті чого загинув один український військовий, ще один був поранений.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?