Доба в АТО пройшла без загиблих і поранених
Категорія
Політика
Дата публікації

Доба в АТО пройшла без загиблих і поранених

Доба в АТО пройшла без загиблих і поранених
Джерело:  online.ua

За минулу добу бойових дій в Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA.
За його словами, вчорашня доба в районі проведення АТО пройшла дещо спокійніше, ніж попередні. "На Світлодарській дузі противник здійснив кілька дрібних провокацій на різних ділянках фронту від Троїцького та Луганського. При цьому ворог застосовував тільки стрілецьку зброю, в тому числі кулемети. На північних околицях Горлівки вчора було спокійно. Зате в Новгородському активізувалися ворожі снайпери: протягом доби зафіксовано 3 таких випадки", - зазначив Мотузяник.
Серію провокацій окупантів також вчора зафіксували на сході і півдні від Авдіївки, поблизу Опитного (з протилежного боку Донецької об'їзної дороги) і в Пісках. На цій ділянці фронту працюють ворожі снайпери, втім безуспішно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?