Доба в АТО: штаб повідомив трагічну новину з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: штаб повідомив трагічну новину з Донбасу

Доба в АТО: штаб повідомив трагічну новину з Донбасу
Джерело:  online.ua

22 квітня на Донбасі внаслідок одного із обстрілів бойовиками так званих ЛНР-ДНР позицій українських сил загинув боєць АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Затримання бойовиків ДНР на Донбасі: з’явилося відео

Подробиці та місце загибелі воїна не повідомляються, але відомо, що напередодні бойовики здійснили 46 обстрілів. Також ще двоє бійців зазнали поранень.

Найбільш гаряче було на Донецькому напрямку.

"З мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, шахти «Бутівка», Верхньоторецького та Луганського. По захисниках Зайцевого, Пісків та Кам’янки гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Озброєння БМП застосовував в районі населених пунктів Луганське та Зайцеве. Поблизу шахти "Бутівка" діяли ворожі снайпери", - сказано у заяві.

"На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 82-мм противник накривав оборонців Широкиного та Марїнки. З озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог гатив по морських піхотинцях під Водяним. Кулемети великих калібрів застосував у районі Лебединського, а поблизу Тарамчука та Гнутового – стрілецьку зброю. На Луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 120-мм та 82-мм противник вів вогонь по позиціях поруч Катеринівки. Зі стрілецької зброї бив по опорних пунктах наших військ поблизу Станиці Луганської та Валуйського", - додали у штабі АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні українські піхотинці, які тримають оборону під Маріуполем, розповіли про постійні обстріли з боку бойовиків, попри неодноразові прохання про "перемир’я".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?