Доба в АТО: штаб зафіксував 55 обстрілів і 4 постраждалих бійців ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: штаб зафіксував 55 обстрілів і 4 постраждалих бійців ЗСУ

Доба в АТО: штаб зафіксував 55 обстрілів і 4 постраждалих бійців ЗСУ
Джерело:  online.ua

За добу 19 травня у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксували 55 ворожих обстрілів, в результаті яких було поранено 4 українських військовослужбовців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що на Приморському напрямку було здійснено 26 обстрілів: і районі Гнутового і Широкино стріляли з мінометів 120 мм калібру, у Бердянського і Широкино - з артилерії 122 мм калібру, біля Водяного, Новогригорівки та Павлополя - з гранатометів і стрілецької зброї. З мінометів 88 мм калібру бойовики також вели вогонь біля Красногорівки та Мар'їнки.

Читайте також: Бойовики ДНР обстріляли працівників Червоного хреста - штаб АТО

На Донецькому напрямку терористи починали вогонь 16 разів. Підкреслюється, що з настанням сутінок бойовики вели вогонь у південному та східному передмісті Авдіївки з мінометів 82 і 120 мм калібру, гранатометів та стрілецької зброї. "В районі Верхньоторецького, противник бив по наших укріпленнях з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї. На Світлодарській дузі вчергове з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів ворогом були обстріляні наші воїни, котрі тримають оборону неподалік Луганського", - йдеться у повідомленні.

"Луганський напрямок. На цій ділянці фронту впродовж минулої доби зафіксовано 13 фактів застосування бойовиками зброї, зокрема й з використанням важкого артилерійського озброєння та реактивних систем залпового вогню. Так, пізно ввечері незаконні збройні формування здійснили обстріли опорних пунктів сил АТО біля Троїцького з РСЗВ "Град", 152-мм та 122-мм артилерійських систем. Також зі ствольної артилерії калібру 122 мм противник бив по наших позиціях в районі Новоолександрівки. А з 120-мм та 82-мм мінометів - неподалік Новозванівки та Попасної. Ворожі обстріли зі стрілецької зброї й гранатометів також відбулись біля Валуйського, Кримського та Станиці Луганської", - додали у штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18 годину 19 травня бойовики провели 24 обстріли, і жодного постраждалого не було зафіксовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?