Доба в АТО: стало відомо про нові втрати на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: стало відомо про нові втрати на Донбасі

Доба в АТО: стало відомо про нові втрати на Донбасі
Джерело:  online.ua

Ситуація в зоні АТО на Донбасі ускладнюється: за минулу добу зафіксовано трьох загиблих і вісьмох постраждалих українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


За добу 26 березня бойовики провели 88 обстрілів, велика частина з яких припала на Маріупольський напрямок.


Так, терористи обстріляли з мінометів 120 мм калібру, артилерії 122 мм, гранатометів і кулеметів по Широкино і Водяне, з мінометів 120 мм калібру вели вогонь по Павлополю, Талаківці, Гнутове і Лебединському, з БМП по Новотроїцькому, з гранатометів і кулеметів по Мар'їнці та Красногорівці . Також в районі Широкино вели вогонь снайпери і працював танк.


Читайте також: На Донбасі розбився вертоліт сил АТО: є загиблі


На Донецькому напрямку бойовики стріляли по Троїцькому з артилерії 152 мм калібру, мінометів 82 і 120 мм калібру, по Авдіївці та Луганському з мінометів 120 мм калібру, по Кам'янці, Авдіївці і Верхньоторецькому, - з мінометів 82 мм калібру. В районі Кам'янки працював танк, а близько Пєсков і Верхньоторецька, - БМП. Крім іншого, в районі Троїцького були активні снайпери.


На Луганському напрямку терористи вели вогонь по опорних пунктах ВСУ в районі Новозванівки з ПТРК, близько Катеринівки, Кримського та Новоолександрівки, - з гранатометів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  26 березня в районі Авдіївки бойовики ДНР також вели вогонь з артилерії і РСЗВ "Град-П".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?