Доба в АТО: в штабі повідомили про нові втрати ВСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: в штабі повідомили про нові втрати ВСУ

Доба в АТО: в штабі повідомили про нові втрати ВСУ
Джерело:  online.ua

За добу 4 березня в результаті бойових дій в зоні АТО на Донбасі загинув один українських військовий, ще 12 постраждали.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


На Маріупольському напрямку бойовики стріляли по Богданівці, Водяному, Мар'їнці та Новотроїцькому з мінометів і артилерії 122 мм калібру, Гнутове, Водяне, і Широкино обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї, в Водяне і Широкино також стріляли з БМП. В районі Лебединського, Новотроїцького, Талаківки, Водяного і Мар'їнки також працював снайпер.


Читайте також: Росіяни вчасно закупили прапори на труни: у бійців АТО великий успіх


На Луганському напрямку в районі Троїцького, Новозванівки і Калиново-Попасної вели вогонь з артилерії калібру 152 мм, близько Новоалександровки, Орехово, Катеринівки, Новозванівки, Троїцького, Попасної і Кримського - з мінометів і артилерії 122 мм калібру. У районі Кримського працював протитанковий ракетний комплекс, у Станиці Луганської - гранатомети, великокаліберні кулемети. Снайпери працювали також в районі Валуйського і Станиці Луганської.


На Донецькому напрямку терористи проявили активність в Авдіївці, шахті Бутівці, Зайцеве, Пісках, Опитному, Кам'янці, Луганському, Верхньоторецькому, ведучи вогонь з танків і мінометів. У той же час, з гранатометів і стрілецької зброї стріляли у Троїцького і Зайцеве, і в районі Опитного і Зайцеве працював снайпер.


Всього за добу 4 березня в АТО зафіксували 110 обстрілів, в результаті яких один боєць ВСУ загинув, десять отримали поранення, ще двоє були травмовані.


Як повідомляв ONLINE.UA,  3 березня в АТО зафіксували 115 обстрілів і двох поранених українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?