Доба в АТО: в штабі розповіли про постраждалих українських військових
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: в штабі розповіли про постраждалих українських військових

Доба в АТО: в штабі розповіли про постраждалих українських військових
Джерело:  online.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували 64 обстріли бойовиків, в результаті яких постраждало п'ятеро бійців Збройних сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


Читайте також: У зоні АТО між українськими військовими стався інцидент зі стріляниною, є поранений


На Маріупольському напрямку бойовики стріляли в районі Водяного з артилерії 122 мм калібру, мінометів 120 мм, гранатометів, БМП і кулеметів, у Новотроїцького, - з гранатометів і мінометів 120 мм калібру. Біля Березового, Мар'їнки і Красногорівки стріляли з мінометів 82 мм калібру, гранатометів і кулеметів, у Гнутово і Гранітного -з протитанкових гранатометів, в районі Талаківки і Гнутово, - з кулеметів і БМП, під Широкино також вели вогонь зі стрілецької зброї, а під Мар'їнкою працював снайпер.


На Донецькому напрямку в районі шахти Бутівки вели вогонь з мінометів 120 мм калібру і великокаліберних кулеметів, під Авдіївкою і Опитним, - з мінометів 82 мм, гранатометів і кулеметів. Під Зайцево, Луганським і Пісками стріляли з гранатометів і кулеметів, у Кам'янки вели вогонь з кулеметів і стрілецької зброї.


На Луганському напрямку під Кримським і Катеринівкою терористи стріляли з мінометів 82 мм калібру, у Валуйського, Станиці Луганською і Дінцем, - з гранатометів, у Лобачова, - зі стрілецької зброї.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 9 квітня в зоні АТО зафіксували двох постраждалих українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?