Доба в АТО: з'явилася інформація про кількість обстрілів і обурливий інцидент на КПВВ
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: з'явилася інформація про кількість обстрілів і обурливий інцидент на КПВВ

Доба в АТО: з'явилася інформація про кількість обстрілів і обурливий інцидент на КПВВ
Джерело:  online.ua

За минулу добу 18 листопада в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики провели 46 обстрілів, а на КПВВ "Станиця Луганська" стався обурливий інцидент з дитиною.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


У штабі наголосили, що на Маріупольському напрямку бойовики стріляли найбільше: з 152 мм артилерії вівся обстріл Красногоровки, бронетранспортери і танки стріляли в районі Широкино і Березівки; Мар'їнку, Павлопіль і Талаківку обстрілювали з кулеметів, стрілецької зброї і гранатометів різних систем.


Читайте також: Нові втрати на Донбасі: журналіст повідомив драматичні деталі


На Донецькому напрямку йшов обстріл Авдіївки і Луганського з великокаліберних кулеметів, мінометів і гранатометів.


На Луганському напрямку бойовики стріляли по Кримському і Жовтому з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, в той час як в районі Станиці Луганській працював снайпер.



Також стало відомо, що в другій половині дня 18 листопада на КПВВ "Станиця Луганська" українка Христина Князєва намагалася перетнути лінію розмежування разом зі своєю неповнолітньою дочкою Катериною Князєвою. Прикордонники попередили, що дитина не може перетнути кордон через відсутність дозволу батька і документа, що посвідчує, що Князєва є матір'ю-одиначкою, після чого жінка повернулася назад, залишивши 11-річну дівчинку на території пропускного пункту. Дитина знаходиться під наглядом волонтерів та лікарів в дитячому відділенні райлікарні Станиці Луганської.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в тилу сил АТО в Луганській області виявили замасковані вогневі позиції з протитанковими ракетними комплексами "Фагот".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?