Доба в АТО: з'явилися сумні звістки з фронту
Категорія
Події
Дата публікації

Доба в АТО: з'явилися сумні звістки з фронту

Доба в АТО: з'явилися сумні звістки з фронту
Джерело:  online.ua

За минулу добу на Донбасі збільшилася кількість обстрілів проросійських бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


Всього за добу 8 квітня в зоні проведення антитерористичної операції зафіксували 59 обстрілів, в результаті яких було поранено четверо бійців ВСУ.


Читайте також: Не варто турбувати ВСУ: з'явилося відео бою на Донбасі


На Маріупольському напрямку ворог стріляв з мінометів 82 і 120 мм калібру, великокаліберних кулеметів по Широкино, з 82-мм мінометів і автоматичних гранатометів по Водяному, з мінометів 82 мм калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів по Мар'їнці, з гранатометів і великокаліберних кулеметів по Красногорівці, Павлополю і Гнутове. Також стріляли по Новогригорівці з БМП, по Новотроїцькому, - з кулеметів і стрілецької зброї, в Березовому, - з великокаліберних кулеметів.


На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по Торецькому з БТР, мінометів 82 і 120 мм калібру, по Піскам з мінометів 120 мм калібру, гранатометів, кулеметів і БМП, по Троїцькому і Авдіївці з мінометів 82 мм калібру, гранатометів і кулеметів, по шахті Бутівці і Кам'янці з гранатометів і великокаліберних кулеметів. По захисникам Опитного вели вогонь з великокаліберних кулеметів, під Новгородським і Луганським стріляли з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Крім іншого, в районі Песков, Троїцького і Зайцеве працювали снайпери.


На Луганському напрямку стріляли в районі Новоолександрывки з автоматичних гранатометів, у Дінця, - зі стрілецької зброї.


Як повідомляв ONLINE.UA,  станом на 18:00 8 квітня бойовики 18 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?