Добро є завжди: телеведуча Юлія Бориско представила перший випуск проєкту "Жовті кеди"
Категорія
Культура
Дата публікації

Добро є завжди: телеведуча Юлія Бориско представила перший випуск проєкту "Жовті кеди"

Добро є завжди: телеведуча Юлія Бориско представила перший випуск проєкту "Жовті кеди"
Джерело:  online.ua

Нещодавно відома українська телеведуча Юлія Бориско запустила власний проєкт, який отримав символічну назву "Жовті Кеди Project". Журналістка зізналася, що головна мета її програми — навчити своїх глядачів помічати позитив у будь-яких подіях та концентруватися на прекрасних моментах, які дарує нам життя. Бориско переконана, що більшість новин вітчизняних та іноземних ЗМІ пригнічують та лякають українців, які вже давно втомилися від негативу. 8 грудня телеведуча представила першу — пілотну — програму проєкту "Жовті кеди". Цей випуск дійсно особливий, оскільки присвячений темі пандемії коронавірусу та історіям про те, як вкрай непростий 2020-ий рік допоміг героям програми стати ще сильнішими, успішнішими та щасливішими, передає ONLINE.UA.

"Серед поганого — коронавірусно затьмареного — ми шукали хороше. Це і важко — бо мозку звично чіплятися за негатив, критикувати і знаходити винуватців. Це і просто — бо добро є завжди, в якому завгодно армагедонному світі. Галина Петренко та Софія Теребова, дякую, що стали агентами світла. Інтерв'ю з підприємицею Софією — кондитеркою із Києво-Могилянки — дуже мене надихає. Я хотіла саме цю людину в якості першої героїні, ми ледве вмовити її пустити нас на свою кухню. І добре зробили, що вмовили! Бо її рецепт успіху ламає закони логіки та бізнесу — і може стати щасливим поштовхом для багатьох. І він дає мені чітке бачення, який світ я хочу створити в межах нашої команди. Він буде побудований на любові і прийнятті особливостей кожного", — наголосила Юлія Бориско.

Українська телеведуча зазначає, що дуже важливо назавжди відмовитися від штрафів і доган, маніпуляцій і наказів, замаскованих під прохання.

"Я хочу, щоб люди бігли на роботу з радістю і їхня праця була гідно оплачена. Бо вірю: тільки так можна зробити продукт, який між рядками і кадрами випромінюватиме світлу енергію. Самих слів завжди замало. Що всередині — те й назовні. Приклади — в "Жовтих кедах", — наголошує журналістка.

Окрім того, Юлія Бориско закликає українців не соромитися та ділитися зі світом своїми історіями успіху —можливо, саме ваша вражаюча історія надихне усю країну на звершення та нові досягнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політичний та громадський діяч, один з лідерів кримськотатарського національного руху Мустафа Джемілєв поділився спогадами про рідний Крим в рамках нового унікального проєкту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?