Доброволець із Австралії загинув на війні в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Доброволець із Австралії загинув на війні в Україні

Доброволець із Австралії загинув на війні в Україні
Джерело:  online.ua

Австралієць Сейдж О'Доннелл загинув на війні в Україні, захищаючи незалежність українців від російських окупантів.

Джерело: ABC News

Під час бойових дій загинув доброволець із Австралії

Як повідомляється, громадянин Австралії загинув незадовго до Різдва 25 грудня. Австралійські дипломати підтвердили надання консульської допомоги родині австралійця, який загинув в Україні.

За інформацією МЗС Австралії, мати Сейджа О'Доннелла розповіла, що її син "загинув у бою, захищаючи свободу українського народу".

За її словами, сім'я "спустошена" через втрату.

Сейдж загинув у бою, захищаючи свободу українського народу… він завжди вірив у захист країни, людей і права на свободу. Сейдж пристрасно відстоював свої цінності і служив тут, у своїй країні, а останнім часом в Україні, — зазначила мати австралійського добровольця.

За словами жінки, її син вирушив в Україну через співчуття українському народу та несправедливість, яку чинить Російська Федерація.

Він закохався в Україну та її культуру і був вражений добротою та гостинністю в своїй новій громаді, — сказала мати загиблого бійця.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?