Дочекаємося, коли втече: в мережі висміяли слова Сігала про російське громадянство
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочекаємося, коли втече: в мережі висміяли слова Сігала про російське громадянство

Дочекаємося, коли втече: в мережі висміяли слова Сігала про російське громадянство
Джерело:  online.ua

Американський  актор Стівен Сігал розповів про свою радість від отримання російського громадянства; в свою чергу, соціальні мережі висміяли його слова і пообіцяли дочекатися, коли той втече.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Я відчуваю глибоку повагу і прихильність до Росії. Так само як до своєї власної країни. Я завжди вважав, що США і Росія повинні бути кращими друзями і союзниками", - сказав він в інтерв'ю пропагандистам російського РЕН ТВ.
Також Сігал додав, що постійно працює над поліпшенням відносин між Москвою і Вашингтоном, а його батько родом з Владивостока.
Тим часом, в соціальних мережах піднялася справжня буря.
Meki Go: "Дочекаємося коли він втече, як Депардьє".
Сонячний Гриб: "Так він тут жити і не збирається. Буде з америки розповідати, як добре в РФ".
Yuri Pugacz: "А десь злорадно хіхікає Депардьє...".
Юрій Владимиров: "Задовбала ця показуха з роздачею громадянства - мій знайомий, росіянин, приїхав з Узбекистану жити в Росію - 5 років чекав, щоб дали йому громадянство РФ".
Альф Мельмахскій: "Довго і наполегливо просився в Мордовію".
Gary Pop-off: "Щоб довести свою любов "до батьківщини предків" він повинен відмовитися від американського громадянства... і найнятися контрактником в Сирію".
ecilop lv: "Саме прикольне буде через два тижні)) Коли Трамп після програшу на виборах попросить російське громадянство))".
Андрій Житков: "При всій повазі до актора.... Ще один ново-російський Росіянин, давайте йому квартиру дамо в двох регіонах Неосяжної Росії і земельну ділянку в Олександрівському саду..... А він покаже нам факен і скаже, що в цьому гі не можна жити. Так зробив Депардьє істинний Російський актор!!!".
Вигул рагуль: "Так зробить будь-яка нормальна з розвиненої країни. Вони пропагандою загодовані, як рекламою, а купивши й розгорнувши....".
Юрій Орєшкін: "Ой, та яку ж він пенсію отримає? У нього ж і стажу немає".
Ёпс: "Ги ги ги! Хто не хоче податки платити - велкам в Рашку! Все аферисти підтягуються. Ну, подібне до подібного..."
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  спікер президента РФ Володимира Путіна пояснив, чому в Кремлі вирішили дати Сігалу громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?