Дочка Емінема похизувалася ідеальною фігурою - яскраві фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дочка Емінема похизувалася ідеальною фігурою - яскраві фото

Дочка Емінема похизувалася ідеальною фігурою - яскраві фото
Джерело:  online.ua

23-річна дочка відомого американського репера Емінема, Хейлі Скотт, регулярно публікує в соціальних мережах фото своєї звабливої спортивної фігури. Нещодавно красуня оприлюднила на своїй сторінці в Instagram нові знімки з розкішного відпочинку в Австралії, передає ONLINE.UA.

На світлинах дівчина позує у чорному купальнику, показуючи стрункі ноги та спортивну фігуру поблизу водоспаду. Користувачі у мережі вибухнули компліментами у коментарях. Деякі з шанувальників зазначили, що дівчина є дуже схожою на свого зіркового батька. До слова, мама Хейлі Кім Скотт вийшла заміж за Емінема (Маршалл Брюс Метерс III) у 1999 році. Їх шлюб протривав два роки, а у 2006 році вони знову одружилися. Однак вдруге пара не прожила разом і року.

Сам співак зазначив, що шкодує про те, що раніше зробив доньку зіркою своїх кліпів.

"Я вимовляв твоє ім'я, але завжди намагався приховати твоє обличчя. Це божевільна гра, я хотів заявити про свою любов до тебе, але, чорт візьми! Я навіть не міг подумати, що все буде ось так. Якби знав, то не зробив би цього. Ти нічого з цього не просила",– йдеться у треку.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська співачка Бейонсе і її чоловік репер Jay-Z випустили спільний альбом під назвою Everything is Love, а також кліп на пісню Apeshit, зйомки якого проходили в Луврі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?