Дочка короля Іспанії постане перед судом
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочка короля Іспанії постане перед судом

Дочка короля Іспанії постане перед судом
Джерело:  Ехо Москви

У понеділок, 11 січня, молодша дочка короля Іспанії Крістіна постане перед судом Пальма-де-Майорки. Вона стане першим в історії країни членом монаршої родини, якого судитимуть за несплату податків, повідомляє Ехо Москви.
За версією слідства, інфанта разом із чоловіком Іньякі Урдангарін брала участь в схемі, коли через підконтрольну їм некомерційну організацію з бюджету країни виводилися великі суми грошей і вигравалися конкурси з держпідрядам. Іспанська інфанта звинувачується в тому, що, входячи в опікунську раду благодійного спортивного фонду Noos і будучи співвласником компанії з торгівлі нерухомістю Aizoon, допомагала чоловікові і ряду його партнерів. При цьому ще й не були виплачені податки - майже 340 000 євро. Нецільове використання коштів з боку чоловіка сестри короля склало близько 6 мільйонів.
У самого короля Феліпе VI недоторканність, тому він не даватиме свідчення. Крім того, монарха також називають співучасником податкових схем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?